The making of

Het Gat in de Muur

Mijn voorleesboek ‘Het gat in de muur’ gaat over het nieuwsgierige draakje Dena. Door een grote ontdekking zet ze het leven van iedereen op zijn kop. Zo ontmoet ze haar nieuwe vriendje Dave en samen maken ze van alles mee.

Een voorleesboek vol met handgemaakte illustraties. Een verhaal over nieuwsgierigheid, vriendschap en muren doorbreken. ‘Het gat in de muur’ is een voorleesboek met kleurrijke illustraties. Geschikt voor kinderen van 5 – 9 jaar, maar  zeker ook leuk voor ouders.

 Het verhaal

Dena woont met de Groene Draken in de Vallei. Voor zover iedereen wist, was er niets buiten de Vallei. Tot Dena op een dag besloot door het verboden bos te gaan.

“ Dena was wel nieuwsgierig geworden.

Het was weekend en ze besloot om alleen naar het bos te gaan.

‘Als niemand mij wil vertellen hoe het zit, dan ga ik zelf wel op onderzoek uit.’

Na een poosje lopen stond ze aan de rand van een enorm groot bos. Er was maar één pad om in het bos te komen.

Dena haalde diep adem. Ze blies uit en stapte dapper het grote bos in.”

Al snel kwam ze voor een meterslange muur te staan. De muur was zo hoog als de hoogste bomen. Verderop zag Dena een straaltje licht door de muur heen komen. Ze liep er heen en keek door het gat. Een wereld ging voor haar open…

Het Boek Uitgeven

Om van een verhaal naar een echt voorleesboek te komen heb ik via www.voordekunst.nl een crowdfunding actie opgezet. Dankzij de hulp van van 124 donateurs is het mogelijk gemaakt dat het boek wordt uitgegeven. Het verhaal is af en de prenten zijn getekend. Het boek is in juni 2021 uitgekomen. (isbn 9789083125602)